Diana            Home

Mijn naam is Diana Hofmeester-dos Santos Rodrigues, geboren in september 1973 en sinds 1992 werkzaam bij Hofmeester BV.

Sinds dat mijn man en ik gestopt zijn met Hofmeester Zakenreizen BV in 2012, doe ik het een stuk rustiger aan en vervang ik mijn man Ronald, als hij i.v.m. afspraken buiten kantoor niet bereikbaar is en ben ik onder andere druk met de basketbalvereniging DAS Delft, alwaar mijn zoon basketbalt.

We gaan ieder jaar minimaal 1 x naar Portugal op vakantie. We hebben het vaste land van Portugal (omgeving van Porto, Lissabon en de Algarve) uitgebreid gezien. Daarnaast zijn wij ook op 4 eilanden van de Azoren, plus Madeira en Porto Santo geweest.

Sinds 2012 hebben wij 4 grote zomervakanties gemaakt. Ecuador plus de Galapagos eilanden in 2012, Zuid-Afrika in 2013, Sri Lanka en de Malediven in 2014 en in 2015 grote rondreis China met een week in Hong Kong.

In de zomervakantie van 2016 hebben we het wat rustiger aan gedaan, dit i.v.m. het aanvragen van opnieuw onze eigen IATA-licentie en het lopen van de Vierdaagse in en rond Nijmegen. Ik heb vorig jaar voor de 10e keer de Vierdaagse uitgelopen. Ook mijn zoon Noah heeft meegedaan (zín 3e keer) en ook mijn man Ronald heeft weer meegelopen.

Voorjaar 2017 zijn we oa naar Lissabon, IJsland en New York geweest.

In juli staat mijn 11e Vierdaagse in Nijmegen op de agenda. We zijn alweer maanden aan het trainen.

Persoonlijk e-mail adres : diana@hofmeester.com

Copyright Hofmeester ZakenreizenBV (c) 2017