Ronald            Home

Mijn naam is Ronald Hofmeester geboren in november 1965 en sinds 1985 werkzaam in de reiswereld. Ervaring opgedaan bij Unitravel (verre reizen) en Hotelplan Rijswijk, waarna ik in 1989 in het bedrijf van mijn vader ben gekomen. In 1992 ben ik met de afdeling Zakenreizen gestart.

Samen met Diana Hofmeester-dos Santos Rodrigues hebben wij tot 2012 de directie gevormd van Hofmeester Zakenreizen BV.

Van januari 2013 t/m juni 2016 hebben wij onder de vlag van Asfalea tickets geprint voor een 35-tal reisburo/zakenklanten.

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam als Travel Manager van UNStudio.

Per juli 2016 zijn wij weer zelf IATA geworden en werken wij weer onder de naam van Hofmeester Zakenreizen.

Bijzondere hobby's : sparen van safetycards uit vliegtuigen (ik heb er zo'n 1100) en het sparen van Monopoly spelen uit diverse landen (ik heb er een 85-tal).

Gaat u zakelijk of privé per vliegtuig op reis met een bijzondere maatschappij? Neem gerust een safetycard voor me mee, u maakt mij er bijzonder blij mee.  

Uiteraard is een andere hobby reizen, ik heb afgelopen 45 jaar al heel wat gezien van de wereld. Uiteraard Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Caribische gebied, diverse landen in Europa, Afrika en in het Verre Oosten.

De 1e jaren na de geboorte van onze zoon Noah ruim 14 jaar geleden, zijn de reizen wat dichterbij gebleven. Portugal en Spanje hebben we de afgelopen jaren meermalen bezocht.

Daarnaast is een andere hobby Disney, dus probeer ik ieder jaar naar Disneyland Parijs te gaan. Verder heb ik in de jaren 80 en 90 de Disney parken in Florida en California diverse keren mogen bezoeken. In 2015 in Hong Kong Disneyland bezocht en in februari 2016 met mijn zoon naar Disneyworld Orlando. In mei 2017 met mijn zoon naar Parijs.

In augustus 2013 zijn wij op vakantie naar Zuid-Afrika geweest deze reis vlogen we met Emirates via Dubai naar Johannesburg. We hebben uiteraard de Big 5 gezien, maar daarnaast ook oa nijlpaarden, hyena's, zebra's en giraffes.

In de zomer van 2014 zijn we naar Srilanka en de Maldiven geweest en hebben we in 2015 een grote rondreis door China gemaakt.

In 2016 zijn we naar de Algarve in Portugal geweest en een weekje met Emirates naar Dubai.

In 2017 zijn we voor het eerst naar IJsland geweest en zijn we daarna met Icelandair doorgevlogen naar New York. Voor Diana en ondergetekende niet de 1e keer, maar voor Noah ging een hele nieuwe wereld open.

Voor 2018 staat wellicht Brazilië op de agenda. Wel zo makkelijk, omdat Diana Portugees spreekt.

Persoonlijk e-mail adres: ronald@hofmeester.com

Copyright Hofmeester Zakenreizen (c) 2017